Verbouwen en afbouwen

G.J. Schrijver verzorgt zowel de verbouw als de afbouw of onderdelen van projecten zoals het stucwerk. Voor particulieren en bedrijven zijn wij de bouwer die het totale project verzorgt of deelprojecten uitvoert.

Bij een verbouwing gaat u zover als u zelf wilt. Nieuwe wanden, nieuwe indeling, open haard. Bij het afbouwen maken wij uw woon- en kantoorwensen waar tot in detail. Stucwerk op plafond en wanden, tegelwerk in de ke
uken, schilderen en behangen. Met name stucwerk is een specialiteit.

Stucwerk

Elke ruwe wand en plafond krijgt door te stucen een gladde afwerklaag. Hoe glad bepaalt de uiteindelijke afwerking die u wilt: behangen of schilderen. Stucwerk heeft als voordeel dat het in elke gewenste vorm zoals togen en ronde wanden is aan te brengen.

Met goed stucwerk en stucmateriaal van optimale kwaliteit is elke ondergrond glad te maken. Zelfs zeer ruwe muren worden met gipsmortel perfect afgewerkt. Raapwerk noemen wij dat.

Glad stucwerk zorgt voor een uniek design door elementen als kasten en een open haard dezelfde uitstraling te geven zodat wanden, plafond en elementen één geheel vormen. Ook buiten geeft stucwerk een unieke uitstraling.

Na het stucen: afwerken

Stucwerk is de basis na elke verbouwing en dient na het aanbrengen afgewerkt te worden. Dat kan op heel veel manieren. Schilderen, witten, behangen. Sierpleister (of spachtelputz) aanbrengen waarbij u kiest uit vormen en korreldiktes. Spack spuiten, het machinaal aanbrengen van een reliëf en het stucwerk schuren zodat met vormen gewerkt wordt. Ook buitenmuren krijgen een bijzondere uitstraling na het stucen.