Extra service

Je camper en boot schoon halen en er direct van kunnen genieten! G.J. Schrijver Stalling & Opslag heeft een prima was- en poetsservice. Dat kan bij brengen én bij halen. Afdekken van het object, regelmatige controle en extra veilige sloten aanbrengen, het zijn opties die wij, in overleg, graag verzorgen.

Stallen en naar buiten rijden hoef je niet zelf te doen, dat regelen wij. Met onze trekker of met mankracht. Aankomen, loskoppelen of aankoppelen is alles wat je hoeft te doen. Het terrein voor de hal en de buitenstalling is zo groot dat geen ingewikkelde steek manoeuvres nodig zijn. Je caravan, boot, camper of wat je hebt opgeslagen staat klaar!

Brandbare- en explosieve stoffen

Alles wat gevaar kan opleveren voorkomen we graag. Daarom vragen wij je alles wat te maken heeft met explosieve en brandbare stoffen uit het te stallen object verwijderd te worden alvorens het object ter stalling aan te bieden. Brandstoftanks en LPG tanks die niet verwijderd kunnen worden mogen maximaal half gevuld zijn.

Vorstpreventie

De binnenstalling is niet vorstvrij. Hou er rekening mee dat je schade die kan ontstaan door vorst zelf dient te voorkomen. Niet dat er direct bevriezingsgevaar is, maar even overleggen vooraf voorkomt ongewenste verrassingen achteraf.

Akkoord verklaring

Als je de Stallingovereenkomst voor akkoord ondertekent ga je tevens akkoord met de Stallingvoorwaarden van G.J. Schrijver Stalling & Opslag zoals deze zijn vermeld op deze website.

Download hier de:
Stallingovereenkomst
Stallingvoorwaarden